Съвършеният пример за италиански стил

Lapitec® е иновативен материал от “плътен” синтерован камък. Предлага се на голямо-формáтни плочи, като обединява естетическия дизайн и превъзходните механични и физически свойства на порцелана с елегантността, обработваемостта, цветовото разнообразие и типичните обработки на естествения камък.

Той е XXL

Lapitec® се произвежда на плочи с размери 3365 x 1500 mm и с калибрирана дебелина от 12, 20 или 30 mm. С площ от 5.05 м2 на плоча, Lapitec® е най-големият синтерован камък, наличен на пазара.

Той е универсален

Lapitec® осигурява най-подходящите и разнообразни решения за строителството и обзавеждането, в размерите, изисквани от проектантите. Тъй като е “плътен” материал, той се обработва лесно и може да бъде използван с множество приложения: от интериорни и екстериорни облицовки до настилки, от кухненски плотове до вентилирани фасади.

Той е чист

Lapitec® е непорьозен и следователно устойчив на зацапване, плесени и бактерии. Това означава, че и се почиства лесно.

Той е вечен

Lapitec® е дълготраен продукт, който е напълно устойчив на всякакви атмосферни влияния. Всяка плоча е устойчива на киселини, основи, дълбоки надрасквания, огън, замръзване, и не се влияе от ултравиолетовите лъчи. Също така е устойчив на графити.

Той е естествен

Lapitec® се произвежда с максимално зачитане както на хората, така и на околната среда. Той е напълно инертен, като не съдържа смоли или петролни деривати.